domingo, 11 de diciembre de 2016

Jornada 10 y 11 de diciembre 2016

Fin de semana con varios partidos y con sensaciones muy diversas pero sobre todo muy interesante para seguir creciendo como equipo en cada partido. Sin lugar a dudas la fuerza de la #mareanaranja es cada vez más significativa en las gradas.

Infantil Mixto: CampusEsport 7 -vs- 5 Mallorca Wpc
Una derrota justa, aunque por poca diferencia. Esta mañana en la piscina de la UIB hemos perdido contra un buen equipo, que además cuenta con uno de lo mejores porteros de la categoría. Buen trabajo defensivo durante todo el partido protegiendo a nuestros inexpertos porteros y encajando pocos goles.

Hoy nuestro problema ha sido el ataque, no hemos sabido compensar una defensa zonal con mucha movilidad, fallando muchos pases y entregando el balón a la persona incorrecta. Aún así, hemos fallado un penalti en los últimos minutos y algunas jugadas puntuales que hubieran apretado el partido en el último cuarto.

Hay que seguir trabajando y mejorando, tal y como lo están haciendo ahora mismo los niños, para plantar cara a los nuevos desafíos que tendremos el año que viene.


Abs. Masc.: CN Ciutat 14 -vs- 9 Mallorca Wpc / Mallorca Wpc 25 -vs- 4 Sant Josep
Cap de setmana amb dos resultats molt diferents pel nostre equip absolut. El dissabte varem sofrir la primera derrota de la temporada enfront d'un CN Ciutat efectiu i molt compacte en totes les seves línies per un clar 14 a 9. Al llarg del partit sempre varem anar a remolc per 3 o 4 gols acostant-mos al segon quart fins a un 5 a 4  i al tercer quart fins a un 9 a 7, però afluixant una mica al darrer quart. L'equip va tenir altibaixos amb algunes errades defensives en moments claus i poc encert de cara a gol. L'actitud i entrega de l'equip va ser molt bona. Esperam donar més guerra en el partit de la segona volta i lluitar per la victòria. 

En el partit de diumenge, l'equip absolut ha rebut a un sorprenent CN Sant Josep, el qual ha vengut amb alguna baixa significativa. La victòria ha estat nostra per un contundent  25 a 4. Un partit molt seriós defensivament i amb una gran intensitat i eficàcia ofensiva, tot i estar molt fluixos en les jugades de superioritat. 

La part positiva d'aquests dos exigents partits, jugats en tan sols 18 hores es que l'equip ha mostrat un bon nivell físic i una gran motivació. Seguirem treballant per millorar alguns aspectes del nostre joc per fer una bona segona volta, accedir al play off i lluitar per el títol. 

Gracies a l'afició per haver vengut a animar-nos en aquest dos partits importants, ens sap greu no haver pogut dedicar-lis les dues victòries, però amb l'entrega de l'equip i el recolzament de l'afició encara podem arribar lluny.

FORÇA MALLORCA WATERPOLO CLUB.