jueves, 23 de febrero de 2017

Nota Informativa de la Junta Directiva del MWPC

Benvolguts pares, jugadors i aficionats del Mallorca Waterpolo club:

Com alguns de vosaltres ja sabreu, en les darreres jornades de lliga de waterpolo, de diferents categories, s’han produït tota una sèrie de desagradables incidències relacionades amb l’estament arbitral i el públic en particular. S’han produït insults, desqualificacions i fins i tot amenaces cap el col•lectiu arbitral. Totes aquestes incidències que els àrbitres han anotat a les corresponents actes arbitrals han fet que fins i tot, al llarg de les darreres dues setmanes, s’hagin disputat partits a porta tancada (concretament a la piscina del Campus Esport UIB).

La Federació Balear de Natació, està molt preocupada per aquesta situació, i ens prega que posem tots de la nostra part, per tal de gaudir d’aquest esport sense cap tipus de desagradables incidències, com les que s’han produït les darreres setmanes. Per part seva prendran les mesures oportunes i adients per tal de normalitzar la situació (tolerància cero amb aquestes conductes).

Vull donar-vos l’enhorabona, ja que el comportament del nostres jugadors, tècnics, familiars i aficionats ha estat fins a dia d’avui exemplar, sense cap incidència per la part que ens pertoca, i esperem que segueixi igual fins a final de temporada.

Vull animar-vos a que seguiu gaudint del waterpolo de la mateixa forma en que ho veniu fent, amb tot el recolzament que ens donau , ja que s’acosten partits apassionants , play-offs de l’equip juvenil i absolut, i finals de les lligues femenines, aleví, infantil i cadet.

Una vegada més gràcies per el vostre suport i el vostre comportament.

Junta Directiva del Mallorca Waterpolo Club.

No hay comentarios: