lunes, 10 de abril de 2017

Jornada 8 y 9 de abril de 2017

Se acabó la liga Absoluta Masculina logrando la victoria en el segundo partido de la serie final frente al CN Ciutat, logrando así la segunda liga de nuestro club en esta categoría.

Cadete Mixto: Mallorca Wpc 9 -vs- 10 CampusEsport:

Partido donde nada salió bien, si bien en el inicio nos pusimos con un marcador favorable de 5-3, poco a poco durante el segundo y tercer cuarto, en los que sólo fuimos capaces de marcar un gol, la ventaja se fue diluyendo y se nos fue el marcador hasta un 5-10 que a la postre sería insalvable. Ya en el último cuarto, con más voluntad que cabeza se logró reducir la diferencia hasta el resultado final de 9-10.

Absoluta Masculina: Mallorca Wpc 14 -vs- 12 CN Ciutat:

CAMPIONS DE LLIGA ABSOLUTA DE BALEARS 16/17

Grandissim partit del nostre equip davant d'un C.N.Ciutat que ens ho ha posat molt difícil fins al darrer moment.

Hem començat imprecisos en atac i encaixant amb facilitat lo que ens ha fet anar darrera al marcador fins a mitjans del segon quart. A partit d'aquest moment i gràcies a una gran eficàcia ofensiva en el llençaments exteriors i una vegada més jugant molt bé les superioritats hem agafat un avantatge de 4 gols en el tercer quart. El vigent campió ha venut molt cara la derrota i s'ha arribat a posar a un sol gol, però l'equip ha reaccionat i s'ha posat 3 amunt a falta de 2 minuts, per acabar el partit amb un  14 a 12 que ens dóna la nostra segona lliga, després de la guanyada la temporada 14/15.

Pel nostre equip han jugat Diego Múrcia, Joan Riera, Tim Neville, Adrià Martorell, Ibai Cano (2 gols), Miguel Diaz, David Garau (2 gols), Miguel Angel Horrach  (2 gols), Luis Claro, José Vicente Marquès  (2 gols), Javier Madrazo  (2 gols), Carlos Casado (2 gols), Pere Pizarro.

Sense oblidar també als que avui no han jugat i han format part de la plantilla absoluta aquesta temporada Miquel Mestre, Gaspar Gregorio, Carlos de España, Marc Roca, Juan Diaz, Álvaro Hernández i Joan Ferrer.

Una vegada més donar les gràcies a la meravellosa #mareanaranja que ens ha animat més que mai i ens ha donat l'ànim necessari.

Avui més que mai ...
FORÇA MALLORCA WATERPOLO CLUB.No hay comentarios: