domingo, 2 de abril de 2017

Primera Victoria en la serie final del playoff...

El Mallorca Wpc se adelanta en la serie final de la liga territorial absoluta tras vencer a domicilio al CN Ciutat en el primer partido de las series al mejor de tres tras un espectacular partido que finalizó con empate y se decidió en la tanda de penaltis. Por contra derrota del Juvenil frente al CN Ciutat en su duelo de liga.

Absoluto Masculino: CN Ciutat 8 -vs- 8 Mallorca Wpc (2-4 penaltis)
Primera victòria pel Mallorca waterpolo club després d'una espectacular remontada a la tanda de penals.
Després d'un començament molt igualat on s'han imposat les defenses que ha acabat amb un parcial de 2 a 1 favorable al ciutat, el vigent campió ha augmentat l'avantatge amb un gran Jaume Planisi que ens ha fet molt de mal a la boia fins arribar al descans amb un  5 a 3 al seu favor. En el tercer quart el nostre equip ha fet una gran defensa i hem arribat al final del 3 quart amb un resultat en contra de 5 a 4. El Ciutat ha començat el darrer quart molt fort aprofitant molt bé les superioritats per posar-se amb un 8 a 5 a falta de tres minuts per acabar, a partir d'aquest moment l'equip  (amb l'ajuda d'una afició espectacular) ha tret tot el seu orgull i caràcter i amb tres llençaments exteriors espectaculars ha forçat la tanda de penals.El nostre equip ha transformat els 4 llençaments per a anotar-se el primer partit de la final. 
L'equip venia de jugar una semifinal molt diputada 24 hores abans i tot i aixo ha fer un final de partit descomunal.
Per el nostre equip ha  marcat: M.Angel Horrach (1), Javier Madrazo  (1), Carlos Casado (2), David Garau (2) i Ibai Cano (2). A la tanda de penals ho han fet: Miquel Mestre, Luis Claro, Carlos Casado i el penal definitiu Ibai Cano.
El proper dissabte jugarem el segon partit de la final, esperant poder contar una vegada mes amb el suport de la nostra #mareanaranja

Juvenil: Mallorca Wpc 11 -vs- 14 CN Ciutat
Partido disputado contra el CN Ciutat correspondiente al enfrentamiento de la segunda vuelta de la liga y que se ha saldado con una derrota por un resultado de 11-14. Contento por la actitud del equipo hasta el tercer cuarto que se nos ha mantenido en el partido llegando a la media parte con un 5-5 y con muy buenas ocasiones en ataque y una gran defensa. En el tercer cuarto nos ha costado un poco más de cara a gol  aprovechándose de ello el Ciutat y ya en el cuarto nos hemos vuelto a meter en el partido pese haber realizado varias rotaciones, llegando a ponernos con un 10-12 en el marcado disponiendo de varias jugadas para conseguir la victoria.
Se han podido apreciar muchas mejoras en el equipo respecto al primer enfrentamiento pero seguimos fallando en algunas otras que habrá que seguir trabajando.
Ahora toca seguir entrenando para poder acabar bien la liga y preparándonos para afrontar un playoff que se avecina en el horizonte con toda la ilusión y con ganas de seguir trabajando y de avanzar.

No hay comentarios: