sábado, 1 de abril de 2017

Victoria en el 3º partido de la semifinal del playoff de la liga absoluta...¡ESTAMOS EN LA FINAL!

Mallorca waterpolo club  14 Campus Sport 9Segona victòria en el play off de semifinals per a la lliga absoluta balear que ens dóna la classificació per a la final.
Després d'un començament de play off amb un mal partit  a nivell defensiu que ens va dur a perdre el primer partit,  l'equip ha disputat dos partits molt seriosos, amb una gran intensitat defensiva  i amb un acceptable nivell ofensiu, que ens han duit a donar la volta a eliminatòria. 

En el partit d'avui hem jugat un primer quart molt intens e igualat (3 a 3), a partir del segon l'equip s'ha anat imposant físicament, gràcies als canvis continuats gairebé en totes les posicions. A partir del tercer quart hem agafat una renta de 4 gols que hem administrat fins arribar al 14 a 9 final.
Hem tornat a acabar amb un 50% d'encert en les jugades de superioritat (3/6),  hem encaixat 2 de 5 inferioritats.

Destacar l'esforç, intensitat i compromís de tot l'equip en aquesta difícil semifinal i especialment destacar al nostre boia Jose Vicente Marquès qui ha fet tres autèntics partidassos.

Felicitar també al nostre rival i companys del Campus Sport que ens han duit al límit i han estat a punt d'arribar a la final realitzant una gran temporada. 

Donar les gràcies una altra vegada a la nostra afició per fer-nos costat i en especial al C.N.Calvia que ens ha cedit la instal·lació per poder disputar aquest partit ja que no teníem piscina propia per aquesta data.

Per acabar convidar-vos a tots a la final que començam demà diumenge a les 1100 contra el C.N
Ciutat tot esperant que sigui una sèrie final apassionant i disputada.

Força Mallorca waterpolo club.

No hay comentarios: