lunes, 15 de mayo de 2017

Final CAMP.ESPAÑA 3.ª DIV.

Vull començar la crònica del campionat d'Espanya de 3 divisió que hem tengut el plaer d'organitzar a Son Hugo amb un GRÀCIES gegant a la nostra afició, que ens ha donat suport en totes les jornades d'una manera espectacular, ens hagués agradat poder oferir-vos alguna victòria més.


Després vull agrair als nois, l'esforç que han duit a terme aquest cap de setmana, on han jugat 5 partits en 48 hores, i més si tenim en compte les dificultats d'entrenament que patim al nostre club, (espai limitat i pocs dies d'entrenament) .


Varem començar la fase amb el millor partit que hem fet, empatant i guanyant als penals a l'equip que ha aconseguit l'ascens (C. N.godella), en el segon partit contra el Corunya , varem pagar un mal primer quart tot i lluitar per la victòria fins els darrers 2 minuts. En el tercer partit contra el Santiago varem mostrar la nostra pitjor versió tan ofensiva com defensivament i varem perdre de forma contundent. 


En el darrer dia de competició amb l'equip cansat després de 3 partits molt físics, l'equip es va sobreposar i primer contra el Casablanca (de manera contundent) i després contra el Túria B varem dedicar a la nostra espectacular afició, dues victòries, que fan que acabem la fase amb bones sensacions.


Al final , el balanç és de 2 derrotes, 2 victòries i un empat (amb victòria als penals) que ens deixa en el 4 lloc, darrera del Godella, Santiago i Coruña.

Gràcies equip i gràcies afició. 

Força Mallorca waterpolo club !!!!!

No hay comentarios: