martes, 29 de octubre de 2019

Resultados fin de semana 26 y 27 de noviembre

Todos los resultados que se podían dar, se han dado este fin de semana, una victoria, un empate y una derrota. Que no se diga que en el Mallorca Wpc. no somos capaces de cualquier cosa...

Sábado, 26 de noviembre de 2019:
Equipo LOCAL Equipo VISITANTE
C.CAMPUS ESPORT A (ABS)
10
VS
10
MALLORCA WPC (ABS)
C.CAMPUS ESPORT (FEM)
7
VS
15
MALLORCA WPC (FEM)

Absolut Masculi: (1-1/3-3/2-2/4-4)
Hem comencat la temporada a la sempre difícil piscina del campus sport amb un partit igualadissim i molt disputat de principi a fi.
El primer quart s'ha jugat amb molta intensitat però amb poc encert de cara a porteria. En el segon quart l'equip local s'ha avançat 2 a 1, i amb un parell de llançaments exteriors hem posat un 2 a 3, agafant un gol d'avangatge que de seguida l"equip local ha neutralitzat. Així s'ha jugat fins els darrers 2 minuts de partit, sempre agafant un gol d'avangatge i l'equip local empatant. Hem tingut vàries oportunitats per posar dos gols de marge i no hem estat encertats.


En el darrers 2 minuts l'equip local amb una superioritat i un llançament exterior s'han posat per davant 10 a 9 a falta de 40 segons. Hem fet una bona darrera jugada, treguent una exclusió en la que en els darrers 15" de partit hem fet l'empat. El marcador ja no s'ha mogut en un partit molt igualat que fa preveure una temporada competida de principi a fi.

Toca anar afinant ja que el proper dissabte rebem al conjunt sant josep, en un altra partit que se presenta apassionant.

Absolut Femeni:
Primer partit de la temporada jugat amb molta intensitat i molt seriós. Hem començat el partit amb un parcial de 0-4 que ens ha donar tranquil•litat per afrontar la resta de partit, en tot moment l’equip ha jugat conjuntat i trobant sempre la millor opció per marcar gol. Defensivament hem patit exclusions per despistes que ens han costat algun gol, menció especial per la portera Marta Gomila que ha jugat un gran partit culminat amb les aturades de 2 penaltis.


En Atac, hem jugat sense complicacions amb bon moviment de pilota, trobant a les boies en bona posició i xutant quan la situació o requeria. També hem sabut aprofitar la nostra velocitat per culminar un parell de contres que ens han duit a guanyar el partit per un còmode 7-15, a la faceta d’atac mencionar a Zoe Cardell que ha anotar 6 gols. 

La primera passa ja l’hem donada, ara seguir entrenant dur i pensant en el següent partit dia 10 de Novembre contra el Sant Josep d’Eivissa.


Domingo, 27 de noviembre de 2019:
Equipo LOCAL Equipo VISITANTE
C.N.CIUTAT B (CAD)
21
VS
14
MALLORCA WPC (CAD)

Cadete:
Partido disputado contra un dificilísimo rival y donde hemos plantado cara hasta bien pasado el ecuador del partido. Hasta entonces nos hemos mantenido en el partido a un gol de distancia, si bien nunca hemos conseguido ir por encima en el marcador. A partir del tercer cuarto nos hemos visto perjudicados por la acumulación de expulsiones que ha condicionado nuestro juego, hecho este que han aprovechado nuestros rivales para distanciarse en el marcador.No hay comentarios: