viernes, 17 de abril de 2020

AVISO IMPORTANTE: Nuevo aplazamiento para reanudar competiciones deportivas.

Poco a poco se va desvaneciendo la posibildiad de terminar las competiciones correspondientes a esta Temporada 2019/2020, hoy se ha publicado un nuevo acuerdo de gobierno por parte del Govern Balear por el que no se autoriza la disputa de competiciones deportivas, en principio, hasta el 31 de mayo de 2020. Os seguiremos indicando según se produzcan las noticias ...

AFERS SOCIALS I ESPORTS AMPLIA EL TERMINI DE LA SUSPENSIÓ DE LES COMPETICIONS ESPORTIVES A LES ILLES BALEARS FINS AL 31 DE MAIG

El Consell de Govern es dona per assabentat de la Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports que amplia la suspensió de totes les competicions i proves esportives vinculades a les federacions autonòmiques de les Illes Balears en territori illenc fins al dia 31 de maig de 2020.

Des que el Consell de Ministres va decretar l’estat d’alarma s’han anat ampliant les suspensions de les competicions a les Illes Balears; la darrera va ser fins al 30 d’abril. Ara, una altra vegada, ateses les característiques del nostre territori i amb la intenció de donar la màxima informació possible amb claredat i antelació, s’aprova aquesta nova ampliació del termini.

Els organitzadors de proves esportives, així com les federacions, els clubs i els esportistes, es troben amb la necessitat d’haver de planificar tots els esdeveniments esportius i fer les reserves per als desplaçaments d’algunes competicions interilles que estaven previstes a partir de l’1 de maig. Ara, davant la incertesa, amb aquesta Resolució, tenen la seguretat jurídica que no hi haurà activitat esportiva durant el mes de maig de manera excepcional.

Des de la Direcció General d’Esports s’insisteix que aquesta Resolució fa referència exclusivament a la suspensió de les competicions i proves esportives. La tornada als entrenaments dependrà de les indicacions de les autoritats sanitàries.

Leer el comunicado de prensa del Govern Balear

No hay comentarios: